Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning. Hoe krijg je de beste prijs voor je woning en ben je als makelaar zo transparant mogelijk?

Wij zijn een tussenschakel, uw woningadviseur bij elke leefsituatie. Uiteindelijk vraagt de verkoop van jouw woning altijd om de beste aanpak tegen de beste prijs.

Onze kracht is transparantie. Wij werken voor jou en niet voor de koper. Of de koper een eigen woning heeft om te verkopen of via ons een hypotheek kan regelen is voor ons kantoor niet van belang.
Vaak wordt een woning verkocht zonder dat deze op social media of Funda stond.
Heeft deze woning dan wel beste prijs gekregen ?

Wij adviseren je over de beste verkoopstrategie en werken no cure no pay.

  • Verkoopt je woning met het beste resultaat
  • Bepaalt samen met jou een effectieve verkoopstrategie
  • Gelooft in snel handelen, open en eerlijke communicatie
  • Is ook beschikbaar ’s avonds en op zaterdag

Voordat we beginnen, komen we graag een keer bij je langs. Persoonlijke aandacht vinden we namelijk belangrijk. Even kennismaken en bespreken wat jouw wensen zijn. Het is niet voor niets één van onze kernwaardes. In het kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen – het gaat immers om jouw huis. Is alles besproken? Dan maken we heldere afspraken en gaan wij aan de slag! Zo kunnen we vol vertrouwen het proces in en gaan we samen voor een succesvolle verkoop!

Wat gaan we doen? Volop aan de slag met de verkoop van jouw woning. We maken een complete (bouwkundige) opname, foto’s, video’s, een virtuele tour en plattegronden. We plaatsen jouw huis met zorg online en op social media (als je dat wilt). Stille verkoop is ook mogelijk bijvoorbeeld al je naar nieuwbouw wil verhuizen.

Kortom: wij ontzorgen en regelen alles wat jij nodig hebt voor de perfecte verkoop van jouw woning.

Ook buiten kantooruren maken we tijd voor je.

Woning verkopen? Neem contact op

Contact

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod