Mijn favorieten

Woning verhuren

Voor enkele opdrachtgevers verzorgen wij de ver:huur van woningen. Het kan diverse redenen hebben waarom je een woning gaat verhuren
  • je hebt een woning aangekocht als belegging en je wilt rendement halen uit de verhuur;
  • je krijgt je bestaande woning niet verkocht, maar wilt toch graag verhuizen;
  • je gaat samenwonen, maar wilt je eigen woning nog niet verkopen of;
  • je vertrekt voor korte of langere termijn naar het buitenland.
Wat de reden ook is, wij streven ernaar voor iedere situatie een passende en voor jou wenselijke oplossing te vinden. Graag gaan wij met jou in gesprek om je situatie en de daarbij behorende mogelijkheden en wensen te bespreken.
 

Grip houden op je woning
Een woning verhuren houdt zeker niet altijd simpelweg in dat deze gepresenteerd wordt op Funda en dat de eerste de beste kandidaat ook de huurder gaat worden. Wij beseffen ons als geen ander dat het vaak gaat om particulier bezit waarbij, afhankelijk van jouw eigen situatie, je het op prijs stelt enig gevoel te hebben en houden bij wie jouw woning huurt. Daarnaast wil je de zaken contractueel goed geregeld hebben, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De praktijk leert ons dan ook dat het gros van de woningen die wij verhuren wordt verhuurd aan huurders uit ons eigen netwerk. Dit zonder dat er een aanmelding op Funda heeft plaatsgevonden. Dat is wel zo effectief.
 
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Een woning huren?
Wij verhuren voor onze opdrachtgevers diverse woningen en appartementen. Dit doen wij voor zowel kortere perioden als voor lange termijn. Ben je op zoek naar een huurwoning? Schrijf je dan via de gratis zoekservice geheel vrijblijvend in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van ons actuele huuraanbod. 

Winkel of bedrijfspand verhuren? 
Wij hebben ervaring  in de vehuur van winkelpanden. Advies nodig neem met ons kantokat op 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring