Mijn favorieten

U wilt uw woning verhuren?

Door de veranderende woningmarkt is de vraag naar de huur en verhuur van woningen sterk toegenomen.

Verhuren van een woning via Groeneveld Makelaars

Soms duurt het langer voordat een woning is verkocht. In dat geval kan het interessant zijn om de woning (tijdelijk) te verhuren. Hiermee voorkomt de eigenaar hoge kosten. Dat klinkt ideaal, maar bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Daarnaast is het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.

Wilt u uw woning zorgeloos verhuren? GROENEVELD ondersteunt u van A-tot-Z bij de verhuur van uw woning. Wij zoeken voor u de juiste huurders en zorgen dat alles voor u word geregeld.

Werkwijze bij de verhuur van uw woning

Wat kunt u als verhuurder van ons verwachten?

  1. Na ontvangst van de formele huuropzegging wordt de woning aangeboden bij de verhuurmakelaar(s).
  2. Selecteren van een of meerder geschikte kandidaten.
  3. Controle van de ter beschikking gestelde antecedenten.
  4. Opstellen en/of laten tekenen van de huurovereenkomst.
  5. Check in / Check out.

Woning verhuren? Eenzijdige courtage en no cure no pay!
Wij doen ons uiterste best om de meest geschikte kandidaat huurder voor u te selecteren. Hiervoor brengen wij courtage in rekening bij de opdrachtgever. Dat bent u, als verhurend eigenaar. Deze courtage is 1 maand huur exclusief BTW. Dit houdt in dat als u een huurovereenkomst aangaat met een huurder voor meerdere jaren u slechts courtage verschuldigd bent over het eerste jaar. De daaropvolgende jaren brengen wij u niets in rekening. Dit alles is op basis van no cure no pay!

Omdat wij slechts aan één kant courtage berekenen, zijn wij interessant voor alle bedrijven en particulieren, zij betalen bij ons immers niets voor het vinden van een goede woning. Dit vergroot de doelgroep en komt de verhuursnelheid aanzienlijk ten goede. Tevens biedt dit u de zekerheid dat wij uw belang voorop stellen, daar betaalt u ons immers voor!

Verhuur van winkel en kantoor panden 

De kosten voor verhuur zijn in overleg te bepalen.
Ingeval van verhuur van bedrijfsruimtes betaalt u 12% van de jaarhuur (exclusief BTW)

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring