Mijn favorieten

Stille Verkoop ?

Waarom stille verkoop?

Soms is het wenselijk om de verkoop van een woning “stil” te houden. Een eigenaar wil zijn huis in dat geval wel verkopen, maar wil niet dat iedereen dit kan zien. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via een stille verkoop.

Hoe werkt stille verkoop?

Bij de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Ook Groeneveld Makelaars biedt stille verkoop aan. Je woning verschijnt in dat geval niet op het publiekelijk deel van funda.nl, maar wel op de website groeneveldmakelaars.nl, maar alleen voor een kleine groep mensen die onze makelaars vooraf selecteren.

Heb je interesse om je huis via stille verkoop te verkopen? Neem dan contact op met ons om jouw mogelijkheden te bespreken.

Zoeken in stille verkoop

Heb je interesse in ons aanbod van huizen die in stille verkoop zijn? Geef dan hieronder jouw wensen op. Als er woningen in de stille verkoop zijn die voldoen aan jouw wensen, dan kan je een verzoek doen voor meer informatie. Onze makelaars zullen je verzoek beoordelen. Is er een match, dan krijg je toegang tot de details van de betreffende woning(en).

Stille Verkoop leidt tot discreet succes!

 

De Stille Verkoop formule heeft een aantal opties, die wij graag adviseren in een persoonlijk gesprek. In overleg met u stellen wij de beste strategie voor de verkoop van uw huis samen. Als u het prettig vindt dat er serieuze en gerichte kandidaten komen, dan is Stille Verkoop de oplossing!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring