Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Huis gevonden of op zoek naar .....   Gebruik onze kennis.
Op zoek naar een woning in de regio Gorinchem? 
Wijs helpen jou als aankoopmakelaar graag bij het vinden van jouw droomhuis. In de huidige huizenmarkt is het vaak zoeken naar een speld in de hooiberg. Het aanbod is beperkt en als jouw droomhuis in de verkoop komt dan ben je regelmatig te laat.


Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten voor het inschakelen van een aankoopmakelaar zijn sterk afhankelijk van jouw wensen. Wil je dat we het gehele traject samen doorlopen, zoals hierboven geschetst, of slechts een deelgebied? Alles is mogelijk. Neem voor de exacte kosten contact met ons op. Zekerheid op basis van no cure no pay

Wilt u weten wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen? 
Mail of bel ons op 0183-630311 tot 21:00 uur zij wij bereikbaar  . 


Bij Groeneveld Makelaars kennen we jouw gemeente en de buurt waar je graag wilt wonen. 
Al jaren hebben wij ervaring en kennis van de huizenmarkt  in de gemeentes van Gorinchem, Molenlanden,  Vijfheerenlanden, Westbetuwe en Drechtsteden.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Zoeken 
  Op basis van een persoonlijk gesprek stellen we samen een wensen en -actielijst op. Op basis daarvan gaan wij intensief op zoek in ons netwerk; zowel online als offline.
 • Woningen selecteren en bezichtigen
  Zit er iets naar je wens bij? Dan gaan we samen kijken, waarbij wij zorgdragen voor het plannen van de bezichtiging. Kritisch bekijken we de woning en bepalen we of het voldoet aan je wensen én aan je gevoel.
 • Marktkennis
  We vertellen je met passie over iedere straat, wijk of gemeente. Zo krijg je een goed gevoel van de buurt waarin de te bezoeken woningen staan. Van scholen tot aan winkels en van hondenuitlaatplekken tot aan de huisarts, we wijzen je de weg. Alle zaken die voor jou een rol spelen bij het kopen van een huis bespreken we.
 • Waardebepaling en inspecteren huidige staat
  Is er een huis dat er voor je uitspringt? Dan bepalen we vakkundig de marktwaarde, courantheid (verhandelbaarheid) en bouwkundige staat. Indien raadzaam regelen we een bouwkundige keuring. Daarnaast checken we juridische aspecten, aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen.
 • Begeleiden biedings- en onderhandelingsproces
  Gaan we ervoor? Dan adviseren wij in het biedingsproces. Niet alleen bij de prijs en overdrachtsdatum, maar ook bij eventuele voorbehouden en bijzondere clausules. Hierbij voeren we namens jou de onderhandelingen.
 • We nemen alle administratieve rompslomp uit handen
  We begeleiden je in het maken van de keuze voor een financieel tussenpersoon en de notaris en controleren de opgemaakte koopovereenkomst. We bewaken de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst.
 • Sturen je trots naar de notaris
  We begeleiden je bij de inspectie en notariële overdracht. Zo open jij trots, met je eigen sleutel, de deur naar je nieuwe hoofdstuk.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring