Mijn favorieten

Wij kunnen u helpen bij het zoeken & kopen van een huis

Een huis kopen? Neem altijd uw eigen aankoopmakelaar mee!
Een huis kopen is één van de belangrijkste financiële aankopen van uw leven, logisch dat u wilt weten of u veilig en zonder risico een goed huis koopt. Vaak komen er veel vragen op u af zoals:

Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
Wat is de werkelijke marktwaarde?
Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
Is er sprake van bodemvervuiling?
Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
Hoe is de bouwtechnische staat?
Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?
Ik heb een woning gezien op erfpacht, hoe zit dat?
 
Stap voor stap begeleiding
Van eerste bezichtiging tot het doornemen van de koopovereenkomst of oplevering en het tekenen van de akte van levering bij de notaris. Wij nemen u stap voor stap mee door het gehele aankooptraject. Tijdens dit proces treed de aankoopmakelaar op als adviseur, onderhandelaar en controleur. Wij bewaken het gehele proces zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook wat betreft het advies over het wel of niet uit laten voeren van een bouwkundige keuring kunt u aan ons overlaten.
 
Zekerheid op basis van No Cure, No Pay
Als aankoopmakelaar kost ik u in principe niets omdat ik altijd de kosten weer terug verdien door scherp aan te kopen. Als makelaar/ taxateur bieden wij u een uitgebreide dienstverlening geheel op basis van No Cure, No Pay. U kunt kiezen voor een vast bedrag of een prestatiebeloning.
 
5 Redenen om ons als aankoopmakelaar in te schakelen

  • Inzichtelijk maken wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wat voor regelingen zijn er bijvoorbeeld voor starters? En wat zijn de bijkomende maandelijkse kosten waar u nog geen rekening mee heeft gehouden?
  • De woning op de juiste marktwaarde waarderen. Met gedegen kennis van de actuele markt zullen wij u goed adviseren. Om een juiste afweging te kunnen maken, krijgt u bijvoorbeeld informatie over de wijk, bestemmingsplannen, relevante regelgeving, de bouwkundige staat van het huis of bijvoorbeeld informatie over een Vereniging van Eigenaren.
  • Wij kijken tijdens bezichtigingen objectief met u mee naar de technische staat van het huis: De makelaar vertelt u ter plekke of er sprake is van gebreken en denk met u mee over de mogelijkheden tot verbouwing.
  • Tijdens het onderhandelen halen we het onderste uit de kan: Onderhandelen is een vak apart, het gaat namelijk niet alleen om de prijs maar er zijn tal van overige voorwaarden waarover wordt onderhandeld.
  • We controleren de koopovereenkomst: De koopovereenkomst wordt opgesteld door de makelaar van de verkoper. Als aankoopmakelaar controleren wij of alle gemaakte afspraken zijn vermeld.
  • Eindinspectie: Tijdens de eindinspectie noteert de aankoopmakelaar samen met u de meterstanden en controleren we of de gemaakte afspraken wel zijn nagekomen.
  • Notaris: Ook de praktische afwikkeling tot aan de notaris nemen wij u adequaat uit handen.  
  • Nazorg: Mocht er na de sleuteloverdracht en levering via de notaris nog bijzonderheden zijn dan kunt u nog steeds een beroep op ons doen.

 
Bescherming tegen een emotionele koop
Tijdens het gehele traject zullen wij u begeleiden en tevens behoeden voor een te "snelle emotionele" aankoop. U kunt eerlijk en betrouwbaar advies van ons verwachten waarbij u zelf altijd de baas blijft over uw beslissing. 
 
Wilt u weten wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen?


Nodig ons dan uit voor een gratis adviesgesprek!

Bel ons op 0183-630311 tot 21:00 uur  of vul het contactformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring