Mijn favorieten

Hypotheek voor uw woning

Hypotheekadvies voor uw woning

Momenteel is het geen makkelijke taak om een goede hypotheek af te sluiten, laat staan een passende! Om die reden heeft  Groeneveld Makelaars een samenwerking met Univé.


Univé; voor de beste hypotheek!

Als Erkend Financieel Adviseur zorg ik, Henk van Horik, ervoor dat u de beste hypotheek krijgt die aansluit bij uw wensen en bovenal uw persoonlijke situatie, voor de korte en lange termijn.
Vanaf het eerste gesprek, het oriëntatiegesprek, tot en met het tekenen van het renteaanbod kijk ik samen met u naar de keuzes die er zijn en krijgt u vanzelfsprekend alle ruimte om de keuzes af te zetten tegen uw wensen. Binnen het advies wordt altijd rekening gehouden met de financiële ruimte die u nodig heeft om nu lekker te kunnen leven. Ook besteden wij aan de aan uw toekomstige financiële situatie. Mijn motto is dat wanneer u rekening houdt met deze uitgangspunten en prettig wonen is!
Een huis kopen is een hele stap waarbij er ook wat van u wordt gevraagd. Door mij in te schakelen wordt u volledig ontzorgt en zorgen wij tevens voor dat u middels een klantportaal op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw hypotheekaanvraag. Hierdoor heeft u 24 uur inzicht in uw hypotheek.  
Dus of u nu voor het eerst op uzelf gaat wonen, of juist voor de tweede keer een huis koopt, ik zorg ervoor dat uw nieuwe huis een feestmoment is!
We staan altijd voor u klaar en maken graag een afspraak. U bepaalt waar en wanneer.  De afspraken vinden plaats op onze winkels of bij u thuis. Indien het u beter past kunt u ook gebruikmaken van de mogelijkheid tot online advies. Op deze manier zijn we altijd dichtbij.

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Het eerste gesprek is overigens kosteloos!

Henk van Horik
Erkend Financieel Adviseur


06-50213179
H.vanhorik@unive.nl


     
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring