Mijn favorieten

Stille Verkoop

Waarom stille verkoop?

Soms is het wenselijk om de verkoop van een woning voorlopig  “stil” te houden. Een eigenaar wil zijn huis in dat geval wel verkopen, maar wil niet dat iedereen dit kan zien. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via een stille verkoop.

Hoe werkt stille verkoop?

Bij de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Ook Groeneveld Makelaars biedt stille verkoop aan. Je woning verschijnt in dat geval niet op het publiekelijk deel van funda.nl, maar soms wel op de website groeneveldmakelaars.nl, maar alleen voor een kleine groep mensen die onze makelaars vooraf selecteren.

Heb je interesse om je huis via stille verkoop te verkopen? Neem dan contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.


Hieronder treft u een overzicht aan van deze woningen in binnenkort of  in de stille verkoop:
 

Gorinchem:  Vrijstaande villa met garage, 5 slaapkamers 2 badkamer en garage. In rustige wijk zonder doorgaand verkeer. Prijsklasse € 675.000 k.k.
 
Gorinchem:  Jaren '30 middenwoning met mogelijkheid van een garage, ruime woning met 2 badkamers gelegen in de Haarwijk
Prijsklasse boven de € 400.000

Gorinchem: appartement in de binnenstad, woonoppervlakte ca 147m2, 3 slaapkamers, parkeerplaats. Prijsklasse boven de € 500000


Voor meer informatie bel 0183-630311

Gaat u naar nieuwbouw toe ook dan kan Stille Verkoop. 
U kunt ons daarbij helpen door kontakt met ons op te nemen indien u uw huis zou willen verkopen in de stille verkoop, zonder al teveel reuring. Bent u van plan op korte of langere termijn uw woning te verkopen, neem dan  kontakt met ons op voor een gratis waardebepaling en verkoop strategie.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring